Instructeurs Hondenschool Doggies

Het wordt hoog tijd onze instructeurs aan u voor te stellen.

Michelle Spierings Puppyinstructeur en invalkracht

“Mijn naam is Michelle Spierings ik ben 33 jaar oud en werk inmiddels alweer 4 jaar bij Doggies. Honden zijn fantastische beesten waar je veel energie uit kunt halen. Ik vind het erg leuk om de baasjes te leren hoe ze hun hond moeten ‘lezen’. Uiteindelijk ligt daar de basis voor het succes!”

Kim Stacey Instructeur All round instructeur , Puppy en Basis

´Hi Allemaal, mijn naam is Kim Stacey en honden hebben altijd al een grote rol in mijn leven gehad. Ik ben opgegroeid met Herders en heb nu een Duitse Herder van bijna 12 jaar.

Het gedrag van honden heb ik altijd interessant gevonden, waardoor ik opzoek ben gegaan naar verdieping. Zo ben ik in het bezit van ’t Besluit honden en katten, heb ik de opleiding tot Kynologisch Instructeur bij O&O bijna voltooid en ben ,met veel plezier, in mijn vrije tijd hondenfotograaf. Daarnaast vind ik het van belang om mezelf te blijven ontwikkelen en volg regelmatig hond gerelateerde cursussen en workshops.

Het is belangrijk dat baasjes en honden samen een goede band hebben en tijdens de lessen ondersteun ik u daarbij. Dit is het fijnste met een positieve methode en een goede sfeer op het veld. Op maandagavond en zaterdagochtend verwelkom ik u graag tijdens de puppycursus of basiscursus en daarmee maken we samen een goede eerste stap in de relatie tussen u en uw hond.‘

Marja Weusten Theorielessen

“Hallo, mijn naam is Marja Weusten en dit is onze hond, Grace.
Mijn hele leven heb ik honden, in soorten en maten als gezelschap.
Alle opgedane praktische en via opleidingen verkregen kennis, deel ik heel graag bij Hondenschool Doggies.
Tot ziens, groetjes”.

“Marja is van oorsprong docent en weet met veel passie en kennis de theorie over te brengen”.

Marcel Nijland Speurinstructeur

“Zoals veel mensen die van dieren hun beroep gemaakt hebben ben ik vanaf mijn vroege jeugd met dieren bezig. Vanaf mijn tiende jaar waren dat voornamelijk honden, eigen honden, honden van de buren, allerlei honden.

In al die jaren heb ik me uitgebreid bezig gehouden met het trainen van honden voor verschillende sporten, zoals behendigheid, G&G, flyball, speurhonden, politiehonden en zelfs een lawinehond.

Daarnaast heb ik in totaal bijna3000 honden met gedragsproblemen in mijn praktijk gehad. Door deze ervaring ben ik goed in staat om aan u uit te leggen wat de mogelijkheden zijn met uw hond en in combinatie met u als eigenaar. Deze combinatie van u en uw hond is altijd belangrijk om tot een goed resultaat te komen.

Onze trainingsfilosofie is dat het trainen van honden leuk en positief moet verlopen waarbij het trainingsproces centraal staat. Als je als eigenaar het spel in de training ziet en de communicatie met je hond centraal stelt, wordt trainen leuk. Trainen is ook een systematisch proces waarvoor kennis en vaardigheid noodzakelijk zijn. Systematisch trainen leidt tot een gewenst resultaat. We helpen jullie graag om de training leuk en planmatig te laten verlopen en je doelstellingen te behalen.

Het verspreiden van kennis is een belangrijke drijfveer voor mij. Daarom schrijf ik en geef ik workshops. Honden zijn tenslotte ontzettend leuk en het is zonde als er in hun toch wel korte leven dingen onnodig misgaan”.