Instructie team Doggies

Tijd om onze instructeurs aan u voor te stellen.

Colette eigenaresse van de hondenschool verzorgt alle lessen. Maar heeft zich op dit moment toegelegd op de gedragstherapie, huisbezoeken, privélessen en detectie lessen.

Ik ben Colette v.d.Vleuten eigenaresse en instructrice van Hondenschool Doggies. Ik kan wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Opgegroeid tussen en met honden was ik al van jongs af aan gepassioneerd met honden bezig. Vanaf 4 jarige leeftijd eerst met mijn 1e eigen hondje daarna volgden er nog velen. Ook opvanghonden vonden bij ons een plekje om zich weer helemaal thuis te voelen. Momenteel heb ik 3 lieve Lagotti (Lagotto Romagnolo) , Zita (10), Roosje (7) en Bobbie (6 mnd).

Senna is helaas op 12,5 jarige leeftijd overleden. Zij was de inspiratie achter alles. 

Michelle invalkracht

“Mijn naam is Michelle Spierings ik ben 33 jaar oud en werk inmiddels alweer 4 jaar bij Doggies. Honden zijn fantastische beesten waar je veel energie uit kunt halen. Ik vind het erg leuk om de baasjes te leren hoe ze hun hond moeten ‘lezen’. Uiteindelijk ligt daar de basis voor het succes!”

Marja theorieles pups & pubers instructrice

“Hallo, mijn naam is Marja en dit is onze hond, Grace. Inmiddels overleden.

Nu is Nanook in ons leven!
Mijn hele leven heb ik honden, in soorten en maten als gezelschap.
Alle opgedane praktische en via opleidingen verkregen kennis, deel ik heel graag bij Hondenschool Doggies.
Tot ziens, groetjes”.

“Marja is van oorsprong docent en weet met veel passie en kennis de theorie over te brengen”.

Claudia Puppy, Basis, Vervolg & FUN-combi instructeur

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Claudia-Diesel-1-576x1024.jpeg

Hallo Allemaal,
Mijn naam is Claudia . Zelf ben ik niet met honden opgegroeid maar kocht 7 jaar geleden mijn eerste hond Diesel , een Cairn terriër waardoor ik steeds meer geïnteresseerd werd in de hondentaal, sport en spel wat je met je hond kunt doen. Daarop deed en doe ik nog steeds allerlei cursussen en soms een workshop met mijn honden. Zo heb ik gehoorzaamheidscursussen gevolgd, agility, detectie, speuren , treibbal, frisbee en funcursus.
Daarna kwam de tweede hond erbij een toller, haar naam is Jindi. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en ik vind het leuk om te zien dat ze alles op hun eigen manier doen.
Na een stage die ik o.a. bij Doggies mocht doen, ben ik gebleven wat superleuk is en ik leer elke keer weer. Nieuwe honden , nieuwe baasjes en lekker veel buiten. Daar geniet ik van.

Jos

Jos is onze mannelijke collega die puppy , basis en vervolglessen verzorgt op de zaterdag met de nodige humor en passie!

Jos verzorgt voor zijn eigen bedrijf ook privé speurlessen op locatie.

Frauke

Frauke verzorgt de puppy en basislessen op woensdag en zaterdag.

Zij is dierenartsassistent en kan dus ook veel vragen over gezondheid beantwoorden.