Indien u een beperking heeft, of (een kind heeft met) ADHD, Autisme, concentratiestoornis, burn out of een andere beperking waardoor het leven beperkt word in de zin van sociale contacten, zelfredzaamheid en het missen van een maatje, dan kan Therapiehond begeleiding u helpen!

Ik heb in 2016 succesvol de opleiding tot therapiehond begeleider afgerond.

Ik kan er samen met uw hond voor zorgen dat het leven weer wat meer glans krijgt. Uw hond zorgt voor een vast patroon, kan u gezelschap houden op straat, in winkels of in situaties die moeilijk voor u zijn. Indien u slecht slaapt kan hij u gerust te stellen en u veiliger laten voelen.

Kinderen leren om sociale contacten aan te gaan en aan te geven wat hun grenzen zijn. Ze krijgen een spiegel voorgehouden en zien wat hun acties voor invloed kunnen hebben.

Een praatje wordt sneller gemaakt en een glimlach verschijnt vaker op het gezicht met zo’n gezellige viervoeter in de buurt.

Vanaf de puppytest in het nest, voor de meest geschikte kandidaat, tot aan het gewenste resultaat bij een stabiele volwassen hond, blijf ik u en uw hond begeleiden!

Prijzen worden hier niet vermeld omdat elk traject anders is. Specifieke wensen en mogelijkheden zorgen voor een persoonlijk financieel plan. Richtprijs per uur (vergoeding vaak gedeeltelijk door gemeentes Persoons Gebonden Budget PGB) €65,- De bedragen zijn inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten.

Kortom, wilt u meer informatie over wat ik kan doen om u te helpen neem contact op via mail of telefoon.

In de kledingzaak
op het terras