Puppytest

In opdracht van Marcel Nijland en i.s.m.Gaëlla Laura van Walraven van de afdeling Master of Companion Animals van de Department of Animals in Science and Society, Utrecht University wordt er van April 2018 – tot July /August 2018  (17 weeks) een test gedaan onder pups tussen de leeftijd van 8 tot 12 weken.

We zijn als Hondenschool benaderd om hieraan deel te nemen.

Omdat ik altijd bereid ben aan dergelijke onderzoeken mee te werken omdat het hele bruikbare informatie kan opleveren en we altijd open minded en vooruitstrevend met ons vak bezig dienen te zijn wil ik daar zeker gehoor aan geven!

 

Wat is de vraag aan jullie als toekomstige pup eigenaren……………..?

  • Heb je een pup die nog naar jullie toe moet komen met de leeftijd van 8 weken, dus met geboortedatum vanaf 14 maart 2018?
  • Ben je bereid om 2x naar de testlocatie in Haaren te komen?
  • Wil je ook meewerken aan deze nuttige test?

Dan zijn we op zoek naar jou! Je krijgt gedurende de testperiode uitgebreide informatie van ons en u bent verzekerd van een gecontroleerde en zorgvuldige test met deskundige personen.

Wat moet je doen? Je kan gewoon inschrijven via onze website via onderstaande link; https://www.hondenschooldoggies.nl/puppycursus/ geef daarbij aan dat je graag mee wilt werken aan de puppytest.

 

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen en tot snel!