Hondenschool Doggies bestaat 5 jaar!

Van een paar cursisten in 2013 naar 300 (!) in 2017! Van een schetstekening op tafel naar puppycursus,basis, vervolg en Funcursussen op het veld…Van therapiehond begeleiding thuis naar speuren in het bos…Er is veel gebeurt en veranderd in de loop der jaren….Maar dit alles is mede mogelijk gemaakt door jullie allen!

Daarom wil ik jullie allen uitnodigen voor het feestweekend van vrij 5, za 6 en zo 7 januari a.s. voor een lezing,workshop,demo,reünie en / of de wandeling;

Vrijdag 5 januari
  • een puppyparty van 13.00u tot 14.30u door Karin Smulders & Colette vd Vleuten. Diversen onderwerpen (ook voor de oudere hondjes)en een handig boekje komen aan bod!
  • Van 15.00 tot 16.00u is Dierenarts Aadal aanwezig voor een gratis consult (ook voor entingen enz.maar hiervoor dient u wel te betalen).          VOL= VOL
Zaterdag 6 januari 
  • een demo Dogfrisbee, door Amazing frisbee Dogs van 10.00 tot 12.00u
  • een workshop Speuren, door Marcel Nijland van 13.00 tot 15.00u
  • een reünie voor alle oud cursisten van 15.00 tot 17.00u ook huidige cursisten of geïnteresseerden zijn welkom voor een lekker drankje & een hapje!
Zondag 7 januari
  • van 10.30 tot 12.00u  is er weer een gezellige wandeling.

Opgeven voor één of meerdere onderdelen van dit weekend kan via info@hondenschooldoggies.nl

Wanneer u zich opgeeft voor de dierenarts graag er bij vermelden waarvoor u komt zodat hij eventueel de benodigdheden mee kan brengen.

Tevens staan er leuke presentjes klaar voor alle aanwezigen, worden er ludieke prijsjes weggegeven, de facebookactie prijzen gaan uitgereikt worden en natuurlijk wordt er ook voor wat lekkers gezorgd.

Tevens zullen er, in de aanloop naar dit feestweekend, foto’s worden geplaatst van de afgelopen jaren….Als 1e het thema Puppy’s (heb jij nog leuke foto’s die hier betrekking op hebben dan mag je ze ook plaatsen)check onze facebookpagina;

https://www.facebook.com/HondenschoolDoggies