Instructeurs HS DOGGIES

juli 22, 2020 – Nieuws

Het wordt hoog tijd onze instructeurs aan u voor te stellen.

Marja Weusten Theorielessen

“Hallo, mijn naam is Marja Weusten en dit is onze hond, Grace.
Mijn hele leven heb ik honden, in soorten en maten als gezelschap.
Alle opgedane praktische en via opleidingen verkregen kennis, deel ik heel graag bij Hondenschool Doggies.
Tot ziens, groetjes”.

“Marja is van oorsprong docent en weet met veel passie en kennis de theorie over te brengen”.

Michelle Spierings Puppyinstructeur en invalkracht

“Mijn naam is Michelle Spierings ik ben 33 jaar oud en werk inmiddels alweer 4 jaar bij Doggies. Honden zijn fantastische beesten waar je veel energie uit kunt halen. Ik vind het erg leuk om de baasjes te leren hoe ze hun hond moeten ‘lezen’. Uiteindelijk ligt daar de basis voor het succes!”

Els Smet Balans & coördinatie instructeur

Mijn naam is Els Smet en dieren hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Hierdoor heb ik na de opleiding fysiotherapie de opleiding dierfysiotherapie met succes afgerond. Hierbij kan je denken aan honden met orthopedische of neurologische klachten, sportproblematiek, oudere honden of revalidatie na een operatie.

Met de 8 weken cursus balans en coördinatie leert je hond verschillende belangrijke vaardigheden om blessures te voorkomen. Naast verbeterde balans en coördinatie oefenen we zodat je hond ook een beter lichaamsbewustzijn krijgt, betere rompstabiliteit en kracht in de kleinere spiergroepen. Ook leer je kijken naar hoe je hond beweegt en of er sprake is van compensatiegedrag. Natuurlijk is het ook een leuke manier om samen met je hond iets nieuws te leren.