Body & Brains cursus (voorjaar 2023)

Mijn naam is Els Smet en dieren hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Hierdoor heb ik na de opleiding fysiotherapie de opleiding dierfysiotherapie met succes afgerond. Hierbij kan je denken aan honden met orthopedische of neurologische klachten, sportproblematiek, oudere honden of revalidatie na een operatie.

Met de 8 weken cursus Body & Brains leert je hond verschillende belangrijke vaardigheden om blessures te voorkomen. Naast verbeterde balans en coördinatie oefenen we zodat je hond ook een beter lichaamsbewustzijn krijgt, betere rompstabiliteit en kracht in de kleinere spiergroepen. Ook leer je kijken naar hoe je hond beweegt en of er sprake is van compensatiegedrag. Natuurlijk is het ook een leuke manier om samen met je hond iets nieuws te leren.

Alle honden ouder dan 6 maanden die sociaal met andere honden zijn en luisteren naar hun baasje kunnen meedoen. Ook jongere honden kunnen aangepast de oefeningen mee volgen. Als je hond lichamelijke klachten heeft, dan is het verstandig om dit van tevoren even aan te geven, zodat beoordeeld kan worden of de cursus geschikt is voor je hond.

Aanmelden

  Indien u onderstaand formulier invult gaat u akkoord met onze prijzen, voorwaarden en privacy policy.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw email (verplicht)

  Naam van de hond

  Ras

  Geslacht

  ReuTeef

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  FacebookGooglewebsiteKennissen/ vrienden / familie

  Uw bericht

  Ik accepteer de prijzen, voorwaarden en privacy policy (verplicht)

  Voorjaar 2023 begint er weer een nieuwe cursus.